Nieuwsbrief maart 2020 GV Hercules

Beste Leden,
Hierbij een nieuwsbrief van het bestuur van GV Hercules. Ondanks de onzekere tijden waarin we ons nu bevinden willen we u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij GV Hercules.
Als we weer kunnen starten met de sportactiviteiten zullen we dit publiceren op de website, uiteraard volgen we strikt de richtlijnen van het RIVM.
In deze nieuwsbrief vindt u informatie over:
– Jaarvergadering 26 maart 2020
– Geen incasso 2e kwartaal i.v.m. Corona
– Één tarief 4 keer in de week sporten
– Yoga gaat verder voor €35,= per kwartaal
– GV Hercules Rommelmarkt 6 juni

Jaarvergadering 26 maart
Door de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus heeft het bestuur besloten de Algemene Leden Vergadering, die voor 26 maart op de agenda stond, dit jaar geen doorgang te laten vinden. We nemen geen enkel risico met betrekking tot de gezondheid van onze leden, trainers en vrijwilligers.

Geen incasso 2e kwartaal in verband met Corona
Op dit moment is er nog geen zekerheid of we de lessen vanaf maandag 6 april weer kunnen starten. In het eerste kwartaal heeft u reeds een aantal lessen gemist in verband met Corona. Het bestuur heeft besloten voor de kinder- en volwassengym geen incassorun te draaien ter compensatie van de gemiste lessen. U betaald geen contributie voor het 2e kwartaal. Wij hopen uiteraard dat we spoedig weer kunnen aanvangen met de lessen.

1 tarief voor 4 keer per week sporten (€35 per maand)
Bewegen is gezond voor iedereen. Speciaal voor onze volwassen leden bieden wij vanaf het tweede kwartaal het Hercules Passe Partout aan. U blijft per kwartaal één lidmaatschap betalen namelijk slechts € 35,– . Voor dit bedrag kunt u aansluiten bij elke les die wij aanbieden. U betaalt niets extra’s maar u kunt naast uw vaste sportactiviteit aansluiten bij de andere activiteiten die we aanbieden. Heeft u bijvoorbeeld een keer geen tijd voor de Yoga op maandag, dan kunt u op dinsdag naar Aerobics, woensdag naar Zumba en/of donderdag naar Bootcamp. Vier avonden in de week bewegen behoort dus ook tot de mogelijkheden. U sport bij GV Hercules op eigen risico.
Bewegen staat bovenaan onze doelstelling als vereniging. Wij wensen onze leden veel plezier met kennismaking van de andere activiteiten van GV Hercules.

Yoga gaat verder voor €35,= per kwartaal
GV Hercules blijft vanaf het 2e kwartaal yoga aanbieden. Wij bieden dit aan op de maandagavonden in de gymzaal van Middelie. Het tarief voor yoga is vastgesteld op €35,– per kwartaal net als de andere activiteiten. U betaalt vanaf april dan ongeveer €3,00 per les.
Leden van andere activiteiten zijn uiteraard ook welkom. Bent u geïnteresseerd en denkt u dat is echt iets voor mij, dan kunt u dat voor aanvang van de les melden. De deur van de gymzaal gaat echter wel om 19:30 uur stipt op slot in verband met de aanvang en opbouw van de les.

GV Hercules Rommelmarkt 6 juni
Afhankelijk van de ontwikkelingen t.a.v. het Coronavirus bent u ook dit jaar weer van harte welkom op zaterdag 6 juni om 9:00 tot 12:00 bij het Wapen van Middelie. De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan het aanbieden van kindergym en volwassen sport tegen een aantrekkelijk tarief.
In Middelie komen we de spullen ophalen op zaterdag 30 mei. Vanaf 10.00 uur starten we in het Noordeinde van Middelie. Zou u als lid dit in uw omgeving willen melden?
In Kwadijk komen we vrijdag 5 juni rond 18:00 door het dorp om daar de spullen op te halen, het verzoek is om dit bericht te delen onder de bewoners.
Indien er leden zijn die willen ondersteunen met de verkoop, dan kunnen zij zich aanmelden via contact@gvhercules.nl  Een gezellige ochtend met de leden tussen 7:30 en 13:00