Nieuwsbrief oktober 2020

Beste leden,

Hierbij de nieuwsbrief van het bestuur van GV Hercules. Hierbij willen we u graag op de hoogte houden van ontwikkelingen bij GV Hercules. Het laatste nieuws kunt u vinden op onze website www.gvhercules.nl.

In deze nieuwsbrief vindt u informatie over:

– Corona en sporten bij Hercules

– Zoektocht naar nieuwe bestuursleden

– Ouder vrijwilligers op de dinsdag gymles

– Jaarvergadering 25 november 2020

– Rabobank clubsupport stemmen tot 25 oktober!

 

Corona en sporten bij Hercules

Corona heeft ook voor onze vereniging gevolgen. Sinds de nieuwsbrief in mei 2020 zijn de sportlessen gelukkig weer opgestart. Naar aanleiding van de laatste persconferentie kunnen wij u meedelen dat na overleg met gemeente Edam-Volendam duidelijk is geworden dat de lessen die Hercules geeft in de gymzalen van Middelie en Kwadijk door kunnen blijven gaan. Het bestuur meent dat de lessen op verantwoorde wijze gegeven kunnen worden conform voorschrift van de overheid. Hierover is ook contact geweest met de trainers. Het besluit van het bestuur is gebaseerd op de regels van NOC NSF en zijn genomen in overleg met de gemeente Edam-Volendam. Kleedkamers en douches kunnen niet gebruikt worden. Het betreft geen teamsport, er hoeft dus niet vastgehouden te worden aan maximale groepsgrootte van 4 personen. In de gymzalen mogen maximaal 30 personen sporten, met in acht neming van 1.5m afstand tov elkaar. Sporten is op eigen risico en gebeurt naar eigen inzicht. Beslis daarom ook zelf om niet te komen als je kwetsbaar bent of je niet veilig voelt.

 

Zoektocht naar nieuwe bestuursleden

Via de app hebben we jullie al benaderd omdat we nieuwe bestuursleden zoeken. We zijn nog steeds op zoek naar versterking binnen het bestuur. Het zou fijn zijn als er nog leden zijn die zich aanmelden om ons te helpen! Meld u aan voor een leuke functie en kom naar de jaarvergadering op 25 november!

 

Ouder vrijwilligers op de dinsdag gymles

De dinsdag middag gymles is een gymles met -laten we zeggen- heel veel energie. We realiseren ons als bestuur dat we heel wat van onze trainster Anne-Fleur vragen door zo’n grote diversiteit aan leeftijden in één les te hebben. Toch willen we blijven proberen de dinsdagmiddag les aan te blijven bieden aan alle basisschoolkinderen. Maar om Anne-Fleur te ondersteunen willen we graag hulp van ouders van leerlingen. Ouders die vrijwillig eens in de paar weken willen helpen bij de dinsdagmiddag les. Hulp richt zich vooral op het af en toe een kind wat extra aandacht geven zodat de les zo min mogelijk verstoord wordt. We rekenen op een aantal ouders zodat we met vele handen licht werk maken. Aanmelden kan via contact@gvhercules.nl.

 

Jaarvergadering 25 november 2020

Woensdag 25 november 20:15 in de gymzaal van Middelie. Dit betreft de uitgestelde jaarvergadering van april 2020. We rekenen op aanwezigheid van de leden. Als u aanwezig wilt zijn of graag het bestuur van GV Hercules wilt bijstaan dan kunt u zich van te voren aanmelden via contact@gvhercules.nl. De agenda van deze avond is als volgt:

 

Rabobank ClubSupport stemmen tot 25 oktober!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Bent u lid van de Rabobank, stem dan direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport

 

Met sportieve groet,

Het bestuur van GV Hercules