Nieuwsbrief december 2021

Een geweldig gezond en sportief 2022
gewenst namens het bestuur van GV Hercules

2021 was een bewogen jaar met diverse uitdagingen voor GV Hercules. We hebben onze lessen zoveel mogelijk doorgang kunnen laten vinden. De meeste lessen worden op dit moment in de middag aangeboden (voor meer informatie zie www.gvhercules.nl). Helaas konden de rommelmarkt en de Zeevangsloop dit jaar niet doorgaan.

Het bestuur heeft twee nieuwe leden mogen verwelkomen die wij van harte welkom heten, Elsbeth Louis en Jacqueline Mulier (secretaris). Wel zijn we nog op zoek naar een voorzitter! Heeft u tijd over, interesse en een clubgevoel voor Middelie en Kwadijk, meld u aan als voorzitter voor een vrijblijvende kennismaking met het bestuur via contact@gvhercules.nl of via onze huidige voorzitter Marjolein Bouman, tel. 06-53967860.

Streetdance voor de jeugd uit Kwadijk en Middelie

Lekker even met leeftijdgenoten dansen? Op 8, 15 en 22 januari bieden we ter introductie gratis streetdance aan voor de jeugd vanaf twaalf jaar op zaterdagmorgen vanaf 11:00 in Middelie. Vind je het leuk om mee te doen, mail dan voor 7 januari naar contact@gvhercules.nl!

Vinyasa yoga op de zaterdagmiddag

Bij het nieuwe jaar horen goede voornemens! Yoga helpt om zowel mentaal als fysiek sterk te blijven en stress te verminderen. Hercules biedt de hele maand januari ter kennismaking gratis proeflessen power yoga aan op de zaterdagmiddag in de gymzaal van Middelie van 15:00-16:00. Heeft u interesse wilt u zich dan van te voren aanmelden via contact@gvhercules.nl.
Tijdens een YogaSkills Vinyasa (power) yogales volgen dynamische, krachtige houdingen (asanas) elkaar op, op geleide van de ademstroom. Het samenspel tussen de ademhaling en het flowen van de ene naar de andere houding werkt meditatief. Stap op de yogamat in een les van Samira en ontdek deze meditatieve manier van bewegen.

KWADIJK IN BEWEGING!

GV Hercules biedt al jaren zumba in Kwadijk aan. Van diverse bewoners horen wij dat ze graag ook iets anders willen. GV Hercules wil graag ruimte voor nieuwe initiatieven in 2022 bieden. Heeft u een sportieve wens of idee en denkt u dat Kwadijk daarvoor in beweging komt? MELD U DAN AAN voor 15 januari 2022 via contact@gvhercules.nl.
Voorbeelden zijn bijvoorbeeld: baby/peutergym, ouderengym, yoga, aerobics of streetdance.

Lesaanbod Gymvereniging Hercules in Middelie

instagram.com/gvhercules

Hieronder de reguliere tijden zonder Corona restricties; voor aangepaste tijden verwijzen we graag naar onze website, www.gvhercules.nl.

DINSDAG
14.45-15.45 Gym groep 1-8 Anne-Fleur Tol Gymzaal Middelie
20.00-21.00 Aerobics            Ingrid Smit      Gymzaal Middelie

DONDERDAG
19.30-20.30 Bootcamp          Sandra Rijpkema (Gymzaal*) Middelie

ZATERDAG
09.00-10.00 Kindergym (4- 7 jaar) Anne-Fleur Tol Gymzaal Middelie
10.00-11.00 Kindergym (8-12 jaar) Anne-Fleur Tol Gymzaal Middelie

ZATERDAG (de maand januari 2022 bieden wij dit ter kennismaking gratis aan)
15:00- 16:00 Vinyasa yoga   Samira Loswijk Gymzaal Middelie

* Bootcamp bieden we in principe buiten aan bij de gymzaal in Middelie, op veilige
afstand van elkaar buiten sporten! Alleen bij regen gaan we naar binnen.

Lesaanbod Gymvereniging Hercules in Kwadijk

Hieronder de reguliere tijden zonder Corona restricties; voor aangepaste tijden verwijzen we graag naar onze website, www.gvhercules.nl.

WOENSDAG
19.00-20.00 Zumba         Ester Heida Gymzaal Kwadijk

Bij een proefles graag van te voren even contact met contact@gvhercules.nl of Johan Laan 06 14548836.

Zowel kinderen als volwassenen betalen slechts € 35,– per kwartaal en kunnen aan alle activiteiten onbeperkt deelnemen.