De Zondag Ochtend Wandeling
Dat bewegen goed voor ons is weten we bijna allemaal wel. Dat we dat eigenlijk misschien wel weinig doen weten we ook wel… Dat weten we bij GV Hercules ook, en daarom willen we daar samen wat aan doen.

Wat is het plan?
Zondagochtend wandelen in Middelie. Een ronde vanaf Het Wapen, Edammerdijkje, via de Buitengouwweg weer terug naar Het Wapen. In totaal 3 km.

Voor wie?
Voor jong en oud, fit en minder fit, alleen of met meer, snel en minder snel. Dat de groep al lopende verdeeld wordt in een snelle en minder snelle groep is zeer waarschijnlijk en ook helemaal niet erg. Iemand van Hercules blijft in ieder geval bij de achterste groep meelopen: we laten niemand achter!

Wanneer?
Vanaf 13 januari 2019, wanneer je nog vol goede voornemens zit gaan we van start, om 10 uur. In beginsel willen we eens per twee weken lopen. Weer of geen weer!

Waarom niet elke week?
Omdat we persé willen dat er iemand van ons bestuur meeloopt én omdat Het Wapen ook om 10.30 open zal gaan voor dit initiatief. Want na een lekkere wandeling is het natuurlijk heerlijk om af te kunnen sluiten met een babbeltje en een kop koffie of een warme chocolademelk bij Het Wapen.

Kosten?
Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling, maar een drankje of versnapering nadien in Het Wapen is voor eigen rekening.

We willen benadrukken dat dorpsgenoten die aarzelen of dit wat voor hen is júist zeer welkom zijn! Ga gewoon een keer mee, kijk hoe het bevalt. Samen zorgdragen voor een fitter Middelie met een sociaal tintje!

Boot Camp/conditie training Middelie
Elke week even lekker één uur aan je conditie werken kan ook bij GV Hercules. Waarom een duur sportschool abonnement terwijl we in het dorp kunnen trainen! Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstraining gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen en hopen we dat de deelnemers blijven komen. De training wordt gegeven door een zeer ervaren en enthousiaste trainster.

Voor wie?
Dames en heren vanaf 16 jaar of ouder, iedereen sport op zijn eigen niveau.

Wanneer?
donderdag van 19:30 tot 20:30.

In de winterperiode bieden we dit aan in de gymzaal van de school en in de periode van mei tot en met september op een geschikte buitenlocatie in Middelie (bij slecht weer in de gymzaal). Elke week m.u.v. de schoolvakanties.

Kosten?
De eerste maand januari 2019 biedt GV Hercules boot camp vrijblijvend aan. Daarna betaalt u slechts €50,– per kwartaal (wat nog geen €5,– per les is) en eenmalig inschrijfkosten €7,–. Voor dit bedrag bent u verzekerd via de KNGU.

REAGEER!!
Indien u interesse heeft graag opgeven via contact@gvhercules.nl.

Voor meer informatie www.gvhercules.nl

Naast Boot Camp blijven we natuurlijk gewoon Kindergym, Aerobics en Zumba aanbieden.

Op zaterdag 1 juni 2019 van 9.00 – 12.00 uur is er weer de traditionele Rommelmarkt aan De Brink in Middelie.

Inwoners van Middelie worden op zaterdag 25 mei in de gelegenheid gesteld hun overcomplete spulletjes aan de weg te zetten. Deze zullen door de gymvereniging tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald.

Inwoners van Kwadijk krijgen op vrijdag 31 mei de gelegenheid hun spullen aan de weg te zetten. Deze worden tussen 18.00 en 20.00 uur verzameld.

Wij verzoeken u de spullen niet eerder neer te zetten, want dan is het soms al weg als wij komen, en geen grote artikelen zoals bankstellen e.d. aan te bieden i.v.m. de beperkte opslagruimte.

De 40e editie van deze trimloop wordt op zondag 15 september 2019 gehouden. Zoals altijd één week voor de Dam-tot-Dam loop, dus een prima voorbereiding! Al ruim 39 jaar genieten vele honderden deelnemers van het unieke parcours door de gemeente Zeevang en is dé voorbereiding voor een succesvolle Dam-tot-Dam loop.

Er wordt over verschillende afstanden (3, 10, 15 en 21,4 km) gelopen en de Zeevangsloop is geschikt voor elk lopersniveau.

Inschrijven kan vanaf dit jaar via de website www.zeevangsloop.nl

Meer informatie kunt u ook vinden op: www.zeevangsloop.nl

Tot zondag 15 september in Middelie!

Op maandag 15 april 2019 vindt de jaarlijkse Jaarvergadering plaats van Gymvereniging Hercules. Deze is voor alle leden en ouders / verzorgers toegankelijk.

Locatie: Edammerdijkje 19
Aanvang: 19:30 uur

Graag vernemen wij vooraf wanneer u aanwezig bent via:  contact@gvhercules.nl