In december 2019 willen wij als proef yoga aanbieden door een gediplomeerd yoga instructrice. Wij bieden dit aan op de maandagavonden 2, 9 en 16 december van 19:30 tot +- 21:00 in de gymzaal van Middelie.

Deze lessen in december bieden wij ter kennismaking gratis aan. Het eerste kwartaal van 2020 kunnen wij middels een speciaal kennismakingstarief aanbieden voor slechts €30,–.

Vanaf januari 2020 betaalt u dus dan ongeveer  €2,50* per les.

Bent u geïnteresseerd en denkt u dat is echt iets voor mij, dan kunt u zich inschrijven via contact@gvhercules.nl. onder vermelding van naam en telefoonnummer. Of per SMS via 06-14548836. Meld u aan voor 1 december voor de lessen in december.

 

Bij voldoende aanmeldingen kunnen we maandag 2 december starten.

 

*wij rekenen €30,– per kwartaal vooraf en éénmalig €7,– administratiekosten.

Als blijkt dat er voldoende deelname is zal een vast tarief worden bepaald vanaf het 2e kwartaal naar gelang van het aantal deelnemers.

Op zondag 15 september 2019 viert Gymvereniging Hercules haar 100 jarig bestaan.

Die dag is ook de 40e Zeevangsloop.
Nadat alle lopers binnen zijn zal het feest beginnen!

Alle (oud) leden, (oud) trainers, (oud) vrijwilligers zijn bij deze zeer hartelijk uitgenodigd voor de feestelijkheden in het Wapen van Middelie.
Het feest start om 13:00 uur en zal tot 17:00 uur duren.
Inschrijven voor het feest doet u bij voorkeur van te voren via contact@gvhercules.nl.
Op de dag zelf kunt u zich ook aanmelden en in ruil voor inschrijving ontvangt u twee consumptie munten voor een drankje.
Voor een versnapering wordt gezorgd. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Artikel Gezinsblad

 

 

De Zondag Ochtend Wandeling
Dat bewegen goed voor ons is weten we bijna allemaal wel. Dat we dat eigenlijk misschien wel weinig doen weten we ook wel… Dat weten we bij GV Hercules ook, en daarom willen we daar samen wat aan doen.

Wat is het plan?
Zondagochtend wandelen in Middelie. Een ronde vanaf Het Wapen, Edammerdijkje, via de Buitengouwweg weer terug naar Het Wapen. In totaal 3 km.

Voor wie?
Voor jong en oud, fit en minder fit, alleen of met meer, snel en minder snel. Dat de groep al lopende verdeeld wordt in een snelle en minder snelle groep is zeer waarschijnlijk en ook helemaal niet erg. Iemand van Hercules blijft in ieder geval bij de achterste groep meelopen: we laten niemand achter!

Wanneer?
Vanaf 13 januari 2019, wanneer je nog vol goede voornemens zit gaan we van start, om 10 uur. In beginsel willen we eens per twee weken lopen. Weer of geen weer!

Waarom niet elke week?
Omdat we persé willen dat er iemand van ons bestuur meeloopt én omdat Het Wapen ook om 10.30 open zal gaan voor dit initiatief. Want na een lekkere wandeling is het natuurlijk heerlijk om af te kunnen sluiten met een babbeltje en een kop koffie of een warme chocolademelk bij Het Wapen.

Kosten?
Er zijn geen kosten verbonden aan de wandeling, maar een drankje of versnapering nadien in Het Wapen is voor eigen rekening.

We willen benadrukken dat dorpsgenoten die aarzelen of dit wat voor hen is júist zeer welkom zijn! Ga gewoon een keer mee, kijk hoe het bevalt. Samen zorgdragen voor een fitter Middelie met een sociaal tintje!

Boot Camp/conditie training Middelie
Elke week even lekker één uur aan je conditie werken kan ook bij GV Hercules. Waarom een duur sportschool abonnement terwijl we in het dorp kunnen trainen! Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstraining gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen en hopen we dat de deelnemers blijven komen. De training wordt gegeven door een zeer ervaren en enthousiaste trainster.

Voor wie?
Dames en heren vanaf 16 jaar of ouder, iedereen sport op zijn eigen niveau.

Wanneer?
donderdag van 19:30 tot 20:30.

In de winterperiode bieden we dit aan in de gymzaal van de school en in de periode van mei tot en met september op een geschikte buitenlocatie in Middelie (bij slecht weer in de gymzaal). Elke week m.u.v. de schoolvakanties.

Kosten?
De eerste maand januari 2019 biedt GV Hercules boot camp vrijblijvend aan. Daarna betaalt u slechts €50,– per kwartaal (wat nog geen €5,– per les is) en eenmalig inschrijfkosten €7,–. Voor dit bedrag bent u verzekerd via de KNGU.

REAGEER!!
Indien u interesse heeft graag opgeven via contact@gvhercules.nl.

Voor meer informatie www.gvhercules.nl

Naast Boot Camp blijven we natuurlijk gewoon Kindergym, Aerobics en Zumba aanbieden.